Over ons bestaat in April 10 Jaar

Over ons
Rijschool Venkol staat voor kwaliteit, eerlijkheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Onze WRM gecertificeerde instructeur geeft heldere instructies en onderbouwde uitleg tijdens de rijles. Wij vinden het belangrijk dat jij zo veilig mogelijk je rijbewijs haalt, en dat voor een relatief lage prijs. Tijdens iedere rijles focussen we ons op jouw belangen. 

Het begin van jarenlang rijplezier
Maart-Jan besloot om zijn passie voor autorijden te gebruiken voor zijn carrière-switch. Hij haalde met zijn sociale academie achtergrond veel energie uit het helpen van mensen en besloot beide interesses te combineren. Met succes behaalde hij zijn diplomas en certificeringen voor rijinstructeur ++..

Hij deed enkele jaren ervaring op in de branche en deed zijn werk met veel plezier. Toch was hij niet volledig overtuigd van de werkwijzen van de rijscholen waar hij tot dan in dienst was. Hij vond dat de rijlessen meer op de leerling afgestemd moesten zijn, met meer aandacht voor de individuele leerling. Daarom besloot hij om in 2013 Rijschool Venkol op te richten.

Huidige situatie, visie en missie
Maart-Jan is nu geruime tijd de trotse eigenaar van Rijschool Venkol. De kleinschaligheid, flexibele planning en relatief goedkope tarieven zorgen voor wederzijdse tevredenheid bij Maart-Jan en zijn leerlingen. Investeringen zijn voornamelijk gericht op het verbeteren van de service. Er is minder interesse en aandacht voor onnodige uitbreiding en reclame. Mond-tot-mond reclame is daarom erg belangrijk voor ons. Ben je tevreden? Zeg het voort! Niet tevreden? Laat het ons vooral weten.

Rijschool Venkol is gevestigd in Veghel. Het werkgebied ligt in een cirkel van de omgeving Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Oss en Mierlo. De examens vinden over het algemeen plaats bij het CBR-examenbureau in 's-Hertogenbosch of Eindhoven. Uitzonderingen hierop zijn ook mogelijk. 

Zelf(ver)zekerd de weg op
Maart-Jan van de Ven is een WRM-gecertificeerde rijinstructeur die je met veel geduld en op een coachende manier leert autorijden. Rust en vertrouwen vinden we hierbij erg belangrijk. Op deze manier zorgen we ervoor dat je een anticiperende automobilist wordt met een defensief rijgedrag en veel verkeersinzicht. Rijschool Venkol is All-risc verzekerd bij Bovemij dochteronderneming van Bovag en aangesloten bij de VRB 

Lessen met een beperking
Ook als je een beperking heb in het  autistisch spectrum, concentratieproblemen hebt (ADHD, ADD, PDDnos), of, als je doof of slechthorend bent, ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hierover meer op de pagina rijles met een beperking.